Boka bana och spela padel på Every Padel i Uppsala

Nätverka hos oss!

Nätverk skapar hållbara samarbeten, vi tror framförallt på att samarbeten leder till att vi lyfter varandra och skapar bättre förutsättningar för oss själva och alla runt omkring oss!

Genomgång av företagsträning, Every Sportcenter

THE BREAKFAST CLUB

They met for the first time, and it changed their lives forever

They were five total strangers, with nothing in common, meeting for the first time. A brain, a beauty, a jock, a rebel and a recluse. Before the year was over, they broke their comfort zone, they built strong relations, bodies and touched each other in a way they never dreamed possible.

(inspiration from The Breakfast Club 1985)

Padelträning med instruktör, Every Sportcenter

Padel & Partners

Padelnätverk i samarbete med Söderberg & Partners

Ett fartfyllt nätverk där Nima och Andreas varvar matchspel med träning, allt för att du som spelare ska gå av banan med ett leende på läpparna men samtidigt fått lite puls!

Nima Madani (Söderberg & Partners) och Andreas Ehrnvall (Every) har bägge lång erfarenhet från racketsport, de var bägge framgångsrika tennisspelare och har många knep för dig som även vill utveckla ditt spel.

Fys med Frukost!

Fredrik Fantastiska Fysträning!

Under flera år har ett gäng träffats varje torsdagsmorgon och de utmanar, utvecklar och trivs tillsammans. Här finns plats för fler oavsett målsättning men med en önskan om att få en hållbar och stark kropp.

Promenera – Fyrislunds företagspromenad

Jobbar du eller bor i området kring oss i Fyrislund är du välkommen att hänga på vår promenad. Vi går varje tisdag en runda på ca 30 min, vi utgår från oss och hållplatserna ser du på bilden bredvid, gratis och ingen anmälan behövs, bara att hänga på!

Är du intresserad av att vara frukostvärd hos oss eller ha ett eget nätverk hos oss?

Hör av er till oss!

nora.erhvall@everypadel.com