Padelträning med coach, Every Sportcenter

Boka bana och spela padel på Every Padel i Uppsala

Icon Padel/Tennis ball Icon Padel Icon Competition

Padel på Every Sportcenter

Padelhallen i Fyrislund är Uppsalas första riktiga padelhall och en av Sveriges första som stod klart 2015. Här finns fem inomhusbanor, en singelbana, dusch, omklädningsrum, dryck och tilltugg, gratis wifi samt gratis parkering.

Padelhallen ligger centralt och är det är smidigt att komma hit med både buss, bil eller cykel.

Oavsett om du vill vila dig i form inför en viktig match eller om du vill sätta dig med en kopp kaffe efter träningen så finns det perfekta lounge- och relaxytor i hallen. Ovanför shopen och receptionen hittar du vår mysiga Members-lounge powered by Kinnarps

Behöver du hyra racket eller köpa bollar?

Allt finns på plats, vi har dessutom en shop där du kan köpa utrustning som padelracket eller padelskor.

Om hallen är obemannad kan du köpa och hyra det du behöver i våra automater, för att hyra racket, ladda ner appen “Lova” innan ditt besök då betalningen är kopplad till ditt kort.

Padelträning med instruktör, Every Sportcenter

MEMBERS CLUB

Läs mer om vår populära Memberskoncept här

Aktuellt just nu

Every Padel Members Club

Följ med Every Padel till Alicante & Bela Padelcenter!

Part Open 2024

Upplands Bilforum Open

Kurser Every Padel Fyrislund

Clinic med Daniel Windahl

Padelträning med instruktör, Every Sportcenter

Vision med sporten

Padel är en lättillgänglig sport som bidrar till många positiva saker i livet som god hälsa, socialt umgänge, utveckling av barn och ungdom genom idrottens värderingar.

Padel är en lagsport som man kan dela med familj, vänner och kollegor. Sporten är rolig och utan gränser när det kommer till utveckling.

Padelträning med coach, Every Sportcenter

Utbildning är nyckeln

Att sätta det fundamentala och grunderna rätt är nyckeln i varje sport. Alla tränare hos Every Padel har utbildats av Miguel Sciorilli, tränare till Fernando Belasteguin. Metodikens pelare är glädje, intensitet och individanpassning.

Oavsett ålder samt nivå på gruppen kommer spelarna lära sig sporten från grunden. Vi erbjuder intensivkurser, privatlektioner mm och alltid med det viktigaste i fokus – glädje.

Är du intresserad av att börja spela padel?

Vi är starka förespråkare för att nästa generations intresse av padel är det som tar den till nästa nivå. Barn och ungdomspadeln drivs genom vår förening Every Padel Club.

Padelträning med instruktör, Every Sportcenter

Våra samarbets­partners

Det viktigaste i verksamheten

Om padeln ska växa sig stark och hållbar är barn och ungdom en av de viktigaste delarna.

Vi har bedrivit ungdomsverksamhet sedan starten 2015 och gymnasieverksamhet (LIU) sedan 2017 i Uppsala. Idrottsverksamheten drivs i föreningsform och är inte en del av bolaget.

Företagare

Är ni intresserade av att synas och aktivera ert varumärke i vår anläggning och bli en företagspartner till Every Padel och Sportcenter?

Som partner erbjuder vi reklamplats på våra banor, varumärkesbyggande exponering, speltider, möjlighet att arrangera kund/personalevent, nätverkspadel och mycket annat. Tillsammans sätter vi ihop ett bra paket för just ditt företag.