Genomgång av företagsträning, Every Sportcenter

Se och boka gruppträning i Wondr bokningsapp

Icon Group exercise Icon Gym Icon Events

Gruppträning i Uppsala

Gruppträning handlar om att bjuda in till inspirerande, effektiva och roliga träningspass. Vi ser gruppträningen som ett verktyg för oss tränare att kunna nå ut till dig som kund på ett enkelt och roligt sätt.

Vi tränar i grupper om ca 10-20 personer. Även om vi tränar i grupp så individanpassar vi alltid och ser till att du går ifrån oss starkare än vad du var när du kom hit. Du kan enkelt välja ett pass efter vad du vill utveckla.

Vilken coaching vill du ha?

Vi har en trappa på 5 steg.

OPEN GYM – Träna själv i gymmet med något av våra medlemskap som passar dig

GRUPPTRÄNING – Gruppträning i sin enklaste form där fokus ligger på att du ska få inspiration, glädje och kunskap. Alla dessa klasser ingår när du tecknar ett medlemskap hos oss.

GRUPPTRÄNING/Workouts – Träning i grupp där du som individ står i centrum. Här har du chansen till större utveckling, mer kunskap, och coachning. Alla klasser är temabaserade med tydlig inrikting. Dessa klasser kostar mellan 40-100kr

SMALL GROUP – Skräddarsydd träning i liten grupp. Tema-baserad och målinriktad träning där individernas utveckling står i fokus. Samma tid och grupp tränar varje vecka. Du betalar för en 10 veckors period.

PERSONLIG TRÄNING – 100% skräddarsydd träning efter dina förutsättningar, behov och önskemål. Du betalar mellan 900-1200kr per tillfälle

Grupptränings­schema

Schema från vecka 16:
Du hittar gruppträningsklasserna i wondr-appen eller boka ”prova-på-pass” om du scrollar ner. Vill du anmäla dig på drop in för 100kr så mailar du din anmälan till julia.grenmark@everypadel.com. (Tips är att köpa 10-klippkort för att boka och se alla pass enkelt i appen)

Måndagar

19:00–20:00
Styrketräning helkropp

Tisdagar

16.45-17.30 Energy boost

Onsdagar

Här ligger sporadiska extrapass. Tex Super challenge workout. Kika i appen för mer info.

Torsdagar

19.00–20.00
Styrketräning – fokus ben och mage

Fredagar

11:30–12:15
Challenge

Lördagar

10:00–11:00
Cirkelfys

Gruppträning­s­pass – Träna tillsammans för hälsa och gemenskap

Vi startar alla våra pass med rörlighet samt aktivering. Det är viktigt att få igång rörligheten samt få en ökad kroppsmedvetenhet innan vi lägger på belastning. Aktiveringen bygger framförallt på att starta igång våran core, en stark inre kärna är avgörande för att skapa en optimal fungerande kropp

Styrketräning

Träningen genomförs i cirkel, block eller stationer i olika tidsintervall. Styrkeövningarna passar allas nivåer. Övningar kan anpassas från coach utefter önskemål/begränsningar.

Energy Boost

Träningen delas in i block. Ett block innehåller tex 30/30 eller 40/20 intervaller. Totalt kör man 4-6 block. Både styrka och pulshöjande övningar för hela kroppen

Power Endurance

Träningen genomförs i längre bock, amraps, stationer där uthållighet i styrka och flås är i fokus. Både styrka och pulshöjande övningar för hela kroppen inkluderas. Coach kan alltid anpassa övningar utifrån önskemål/begränsningar.

Halvstark

Varannan vecka är fokus överkropp eller underkropp.
Få kunskap om att hitta kontakt, göra rätt utförande och göra en muskel trött via styrketräning.

Mobility 30

Ge din kropp en tjänst och kör ett rörlighetspass!

Du kommer långsamt öka rörligheten under passet och mobilitetsträningen ger dig bättre återhämtning samt en smidigare och rörligare kropp som håller längre och kan prestera bättre.

Challenge

Du utmanas i att jobba mycket med gummiband och din egna kroppsvikt.
Styrka och puls kombineras i olika cirklar, stationer och målet är att du ska UTMANA dig själv!

Cirkelfys

Cirkelfys är gruppträning med fokus på styrka, rörlighet, stabilitet och koordination för hela kroppen. Du jobbar i stationer med olika redskap eller med din egen kroppsvikt. Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren visar vad du ska fokusera på i varje övning. Passet passar dig som nybörjare men även dig som erfaren!

Box & Core

Vi kör igenom enklare kombinationer av slag och teknik. Sedan kör vi pulshöjande övningar för hela kroppen samt lägger mycket fokus på coren. Handskar finns på plats att låna, men ta gärna med egna.

Boka ett prova på-pass

Vill du testa något nytt? Boka ditt Prova på-pass nu genom att enkelt trycka på ”Prova” i listan nedan. Fyll i dina uppgifter och gör dig redo!

Medlemskap, gymkort & priser