Fysioterapeut, Every Sportcenter

Every Sportcenters fysioterapeut hjälper dig i rehab och prehab.

Icon Evolve Icon Heartrate Icon Phyics

Fysioterapi i Uppsala

Vi hjälper dig på vägen till smärtfri rörelse och livskvalitet! Våra erfarna fysioterapeuter erbjuder skräddarsydd rehabilitering och expertvård för att hjälpa dig återhämta dig från skador och optimera din fysiska hälsa.

Din fysioterapeut på Every Sportcenter

Börja din väg mot smärtfrihet idag! Kontakta oss för en konsultation och låt våra fysioterapeuter hjälpa dig.

Fysioterapeut, Every Sportcenter

Skadeförebyggande behandlingsplan för en hälsosam framtid

Om du har drabbats av en idrottsskada, lider av kronisk smärta eller helt enkelt behöver förbättra din rörlighet, så har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att stödja dig. Vårt fokus ligger på att skapa skräddarsydda behandlingsplaner som är anpassade till dina individuella behov och mål.

Behandlings­metod

Vår fysioterapeutiska vård omfattar en mängd olika metoder och tekniker, inklusive manuell terapi, träningsprogram, smärtkontroll, och rehabilitering. Vi strävar alltid efter att ge dig de mest effektiva och evidensbaserade behandlingsalternativen som finns tillgängliga.

Fysioterapeut, Every Sportcenter

Kontakta fysioterapeut

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Every Sportcenter sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.