The Breakfast Club

They met for the first time, and it changed their lives forever

They were five total strangers, with nothing in common, meeting for the first time. A brain, a beauty, a jock, a rebel and a recluse. Before the year was over, they broke their comfort zone, they built strong relations, bodies and touched each other in a way they never dreamed possible.

(inspiration from The Breakfast Club 1985)

Padel, Fys eller promenad, Du väljer!

Vi erbjuder ett brett utbud av hälsosamma träffar för dig som företagare.

Padel & Partners är ett samarbete mellan Söderberg & Partners och Every Sportcenter. Ett nätverk där du oavsett nivå på padeln får en svettig stund på banan. Andreas och Nima kan erbjuda både träning, riktigt bra matchspel och tips för just ditt padelspel.

Andreas tränade Nima i tennis som ungdom. Han var då rankad etta i Sverige och spåddes en lysande framtid men valde att lägga tennisracketen på hyllan och så roligt att de senare har återförenats i padeln och nätverkandet.

För er som inte vet var även Andreas en framgångsrik tennisspelare i sina yngre år och tycker att padeln nu är ett bra och roligt sätt att röra på sig och träffa nya kontakter.

Vi spelar, äter frukost och nätverkar  07:00 – 09:30 

Vi ses ombytta och klara 07:00 och där presenterar sig dagens frukostvärd.

Kostnad för alla tillfällen är 360 kr/gång ex moms (4680 kr om du vill betala allt på en gång för de tillfällen som är kvar under året), vill du komma enstaka tillfällen är kostnaden 400 kr/gång ex moms.

Du skickar dina faktureringsuppgifter till nora.ehrnvall@everypadel.com

Fredriks fantastiska Fysträning!

Med lång erfarenhet och stor kunskap ger Fredrik dig alla förutsättningar att få en hållbar och stark kropp, häng på ett härligt gäng som peppar varandra varje torsdag morgon!

Promenad på tisdagar!

För dig som känner att det vore skönt att komma ut en sväng men saknar promenadkompisar eller vill ha nya, häng på varje tisdag kl 11:00-11:30, vi går från oss och hämtar upp på utsatta hållplatser. Se karta på bilden

ANMÄLAN

Vill du hänga på Breakfast Club-nätverket/fys kan du som kund i gymmet boka in dig under knappen ”boka pass” i Wondr appen (The Breakfast Club). Du som icke medlem kan skicka in din intresseanmälan på knappen nedan eller maila till nora.ehrnvall@everypadel.com

Är du intresserad av padel nätverket så anmäler du dig antingen i Matchi eller mailar Nora

Om du är intresserad av att vara frukostvärd och berätta om din verksamhet så mailar du till nora.ehrnvall@everypadel.com

Kommande datum vår 2024:

4 april Uppsala Hem är värd detta datum

18 april Feelgood är värd detta datum

2 maj

16 maj

31 maj fredagsavslutning på eftermiddagen kl 15:00-18:00

Hösten 2024:

5 september

19 september

3 oktober

17 oktober

31 oktober

14 november

28 november

14 december avslutning HTKontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Every Sportcenter sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.