Icon Events

Nu kan du sola hos oss!

Många känner sig pigga av att få ljus och värme en kort stund. Framförallt nu under höst/vinter halvåret när vi har otroligt lite ljus där vi bor. Vi tror att kombon mellan fysiskt aktivitet, god kosthållning, balanserad återhämtning och påfyllning av ljus kan få fler att må bättre.

Såhär gör du:

För att använda solariumen behöver du göra detta

1. Ladda ner ”Solappen.se”

2. Registrera dig, fyll i namn, mobilnummer, e-post & personnummer. (18 årsgräns)
Du får ett sms med aktiveringskod.

3. Ladda saldo via swish/kort till ditt elektroniska solkort i appen.
* Tryck på ladda saldo
* Välj belopp

4. Njut av värme och ”sol” 

Hur fungerar rainbow tan?

BLÅTT LJUS – THE POSITIVE ENERGY LIGHT
HARMONI & LYCKA

De speciella egenskaperna hos blått ljus kan behandla hudproblem, bla psoriasis och acne.
De antibakteriella, antiseptiska och antiinflammatoriska effekterna som tillskrivs blått ljus kan resultera i en förbättrad hy och regenerering av trött hud.
Blått ljus avger också positiv energi för ökat välbefinnande, vitalitet och prestationsförmåga.

RÖTT LJUS – THE VITALIZING BEAUTY LIGHT
ENERGI & VITALITET

Det röda färgspektrumet ger näring åt huden, vilket gör den len och mjuk. Rött ljus kan också hjälpa till att stimulera produktionen av kollagen och elastin i huden när det når de djupare hudlagren där kollagen och elastiska fibrer finns
Denna energi kan dessutom förbättra hudens fuktbalans och hämma effekten av fria radikaler. Denna lampa främjar också blodcirkulationen och stimulerar syrebalansen i huden, vilket uppmuntrar till en djupare, mer hållbar solbränna.

GRÖNT LJUS – THE WELLNES LIGHT
LUGNANDE & AVKOPPLANDE

Grönt förknippas med avkoppling. Detta färgspektrum kan lätt minska stress och öka energin. Natur och tillväxt relaterar båda till grönt, eftersom färgen är avslappnande och balanserande men samtidigt återhämtande och uppfriskande. Denna lampa hjälper också huden genom att lugna och regenerera huden för ny energi.

GULT LJUS – THE HAPPY SUNNY SUNLIGHT
GLÄDJE & LYCKOKÄNSLA

Det gula ljuset i vår kollektion av Rainbow solarielampor efterliknar solljus. Det uppmuntrar dessutom till en ökad nivå av optimism, livsglädje, självförtroende och kreativitet. Det speciella UVB-ljuset ökar också produktionen av D-vitamin och serotonin, som är absolut livsnödvändiga och ökar hälsan.

Vi rekommenderar att sola enligt anvisningarna som sitter uppe i båda rummen.

Varmt välkommen!

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Every Sportcenter sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.