Part Open 2024

Sätt fart på din spelglädje och delta i det spännande Part Open 2024! Under en actionfylld helg, den 12:e till 13:e april, förvandlas Every Padel Uppsala till en arena där passionerade padelspelare tävlar om äran och fantastiska priser. Med en adress på Stålgatan 14 står vi redo att välkomna dig till en helg fylld med spänning, gemenskap och, inte minst, underbar padel!

🚀 Eventdetaljer:

  • Datum: 12 e och 13e April (12e Mixed, 13e Herr och Dam

💸 Anmälningsinfo:

  • Kostnad:7800 kr per par (det är bara 350 kr per person!).
  • Mat: Njut av vår grill med burgare och korv, plus snacks och dryck i receptionen (väderberoende).
  • Anmälan: Glöm inte att ange din partners namn och kom ihåg att anmälan stänger den 7:e april. Betalning sker direkt vid anmälan.

🏆 Tävla och Vinn:

  • Priser: Vinn stort med priser sponsrade av Part till de två bästa paren i varje klass.
  • Spelformat: Alla matcher spelas bäst av tre set, med supertiebreak som ett eventuellt tredje avgörande set och golden point gäller genom hela turneringen.

📢 Viktig information:

🙏 Ett Stort Tack till Våra Sponsorer:

Vi är oerhört tacksamma mot Part för deras generösa sponsring som gör detta evenemang möjligt.

📸 Dela Dina Ögonblick:

Dela gärna dina erfarenheter och foton från mästerskapet på sociala medier. Tagga oss @everypadeluppsala och låt oss alla ta del av dina fantastiska ögonblick!

Kom och var en del av en oförglömlig helg fylld med passion, tävling och gemenskap. Anmäl dig och din partner idag och låt spelet börja! 🎾Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Every Sportcenter sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.