Icon Padel

Every Padel Members Club

Every Padel och Padel for Everyone står för att alla alltid är välkomna, såklart är då alla också välkomna att hänga på vår members club.

Varför ska du bli member?

Konceptet startades först och främst för att skapa rätt förutsättningar för att du som kund ska kunna utvecklas så mycket som möjligt under varje träning. Vi delar in alla i nivåindelade grupper.

Träningarna är fokuserade på teknik, taktik och flås. Det är fartfyllda träningar fyllda med padelglädje tillsammans med ett grymt gäng spelare och tränare.

Vi kan stolt rekommendera alla våra tränare, det är välutbildade genom Bela Padel Concept som vi anser är en väldigt viktig del för att alla kunder ska få lära sig rätt. Det är glada grabbar som alla får positiv feedback av nöjda kunder.

Vi har just nu tre olika grupper som har träningar på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Vi kör träning på 1,5 timme där vi har 12-16 stycken spelare med 2-3 coacher på plats.

Vill du testa på en träning innan du blir member kan du maila nora.ehrnvall@everypadel.com så hjälper hon dig.

För att gå med i members club betalar du 999kr/år och då ingår detta:

  • t-shirt, shorts/kjol och hoodie
  • rabatt på speltider 10%
  • 20% rabatt i shopen på kläder, skor och racketar

Alla våra tränare är utbildade av Miguel Sciorilli enligt Bela Padel Concept.

Intresseanmälan till members finner du HÄR

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Every Sportcenter sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.