Glow Up Together Challenge!

Wow Challenge – 12 weeks of Well, 12 veckor där du fylls med energi, god, nyttig mat, träning och kunskap tillsammans med oss på Every Sportcenter!

12 weeks of well

Vi startar med att ses söndag den 10 mars kl 15:00 där vi går igenom hela upplägget, ni får en inspirationsföreläsning med Eva Yng från Forever och ett start-up-träningspass med Julia. 

Under 12 veckor så har du tillgång till:

-Digital coachning varje dag via Facebook gruppen 
-Nya recept varje vecka

-Färdiga träningspass som du kan göra hemma/på gymmet 

-Varje vecka går vi igenom teman som sömn, fibrer, vatten, återhämtning mm. Så att du får lära dig om hur du bäst tar hand om dig själv 

Dx4 = 4 dagars reset och omstart för din kropp och knopp. Bli av med sötsuget och få snabbt ny energi
C9 = Goda kostvanor och en struktur som gör att du under 9 dagar får en bra grund för fortsatt bra rutiner


Vi tror på att skippa förbud och istället hitta en sund balans mellan träning och kost som leder till en hälsosam livsstil!

Vi har en träff i mitten för uppföljning och träningsuppdatering. Sen har vi en avslutning den 29/5 kl 15:00 då ni även får pepp och inspiration till en fortsatt hälsosam sommar☀️

Behöver du coachning, pepp och verktyg till att lyckas nå dina mål till sommaren? 

Tveka inte. Ta chansen att lyckas! Vi ses den 10 mars på Every Sportcenter💪🏼🌟 

Pris: 3395kr (680kr är för coachning, recept mm. Din betalning kommer på faktura/betalas i kassan efter den 10 mars. Du beställer själv boxarna via länkarna du får i mail och de kan du betala som månadsfaktura, 30 dagar eller swish 2715kr) 



Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Every Sportcenter sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.